Crearome - Eterisk Olja Stjärnanis, 10 ml
Crearome - Eterisk Olja Stjärnanis, 10 ml
Crearome - Eterisk Olja Stjärnanis, 10 ml
Crearome - Eterisk Olja Stjärnanis, 10 ml

Crearome - Eterisk Olja Stjärnanis, 10 ml

Betyg på Crearome - Eterisk Olja Stjärnanis, 10 ml i gruppen Hygien / Råvaror / Gör-Det-Själv / Eteriska Oljor hos Rekoshoppen.se
59 kr
 
VÄLJ NYANS OVAN
Köp

Översikt

Artnr: 8201411
Eterisk olja av stjärnanis, även känd som anisolja, är en naturlig olja extraherad från stjärnanisfrukten. Denna olja är känd för sin distinkta, kryddiga och söta lakritsliknande arom, vilket gör den till ett populärt val inom aromaterapi och parfymindustrin.

Produktinformation

Eterisk olja av stjärnanis, även känd som anisolja, är en naturlig olja extraherad från stjärnanisfrukten. Denna olja är känd för sin distinkta, kryddiga och söta lakritsliknande arom, vilket gör den till ett populärt val inom aromaterapi och parfymindustrin. Stjärnanis är inte bara uppskattad för sin behagliga doft, utan även för dess mångsidighet och omfattande terapeutiska egenskaper.

Eterisk stjärnanisolja är rik på antioxidanter  anser många den vara effektiv för att främja andningshälsa genom att lindra symptom på förkylningar, influensa och andra luftvägsproblem. Dess antiseptiska egenskaper uppskattas av många som tycker den är användbar för att bekämpa bakterier och svampar, vilket gör den till ett utmärkt tillskott i rengöringsprodukter och hudvårdsrutiner. Oljan kan också används också för att lindra muskelsmärtor och värk genom massage eller i badtillsatser.

Inom aromaterapi används stjärnanisolja för att förbättra mental klarhet och reducera stress. Dess lugnande effekt på sinnet gör den idealisk för meditation och avkoppling. Oljan blandas väl med andra eteriska oljor som lavendel, rosmarin och citrusoljor, vilket skapar aromatiska kombinationer som kan anpassas efter personliga behov och preferenser.

När du använder eterisk olja av stjärnanis är det viktigt att alltid späda ut den med en bärarolja innan den appliceras på huden för att undvika irritation. Den bör användas med försiktighet, särskilt av gravida kvinnor och personer med känslig hud eller specifika hälsotillstånd.

Instruktion: Används med försiktighet, sätt Dig in i oljans fullständiga verkningar. Kan även användas i livsmedel.
Ursprungsland: Kina
Vetenskapligt namn: Illicium verum Oil , Illicium verum Oil
Volym: 10 ml
Växtdel: Frukt
Övrigt: Hjärtnot
Reko info: Naturlig men ej ekologisk

Leverans och frakt

Leveranstid:

Ordrar som kommer in före kl 13.00 skickas samma dag (vardagar). Vid order med varuvärde över 499 kr finns fraktfria alternativ, annars tillkommer en fraktkostnad från 29 kr. Vi erbjuder flera olika sätt för dig att själv välja hur du vill ha din leverans. Här > finns information om hur du gör det samt fullständiga leveransvillkor. Obs! Vi förbehåller sig rätten att ändra fraktsätt efter att orderbekräftelse sänts ut till kund. Detta görs endast i undantagsfall och i syfte att minimera kostnader och miljöpåverkan samt för att följa reglemente hos fraktbolagen avseende pakets storlek och vikt. Vi ändrar aldrig fraktsätt om man valt hemleverans eller Företagspaket.

Retur: Du har full ångerrätt 30 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick och i originalförpackning. Ångerrätt / öppet köp gäller dock inte för produkter som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl exempelvis livsmedel, kosmetiska produkter, trosor och kalsonger. Klicka här > för mer information om byten, returer och reklamationer

Du kan betala med Svea (swish, faktura, kort, banköverföring eller delbetalning). Om du vill betala varorna i vår butik på M2-center i Jönköping fungerar kort, swish och kontanter. Klicka här > för att läsa mer om hur du handlar och betalar på Rekoshoppen.

För fullständiga köpvillkor, läs vidare här >

Har du ytterligare frågor om våra köp- och leveransvillkor kan du alltid ringa oss på 036-180 100.

Kundomdömen

Se fler varor

Crearome - Eterisk Olja Mandarin EKO, 10 ml
Ekologisk eterisk olja av mandarinskal.
110 kr
Köp
Info
Crearome - Macadamiaolja Kallpressad EKO, 100 ml
En fet olja framställd av ekologiskt odlade macadamianötter. Bra för torr och å...
129 kr
Köp
Info
Crearome - Jojobaolja Kallpressad EKO, 500 ml
Jojobaolja skyddar och binder fukt i huden och ger en sammetslen känsla.
549 kr
Köp
Info
Crearome - Bikarbonat, 250 gr
Bikarbonat även kallat för natriumvätekarbonat och natriumbikarbonat är verkli...
38 kr
Köp
Info

Andra köpte även

Grunne - Ekologisk Jojobaolja, 30 ml
Ekologiska jojobaolja mjukgör både hår och hud och ger en vacker lyster.
99 kr
Köp
Info
Alteya Organics - Eterisk olja Cederträolja EKO, 10ml
Alteya Organics ekologiska eteriska olja från Cederträ har en frisk och träig doft ...
55 kr
Köp
Info
Yvelis - Naturliga Pinnar/stickor Rattan 10st
10 pack av doftpinnar eller stickor för att användas när du tillverkar egna doftpin...
25 kr
Köp
Info
Crearome - Eterisk Olja Apelsin EKO, 10 ml
Ekologisk eterisk apelsinolja med typiskt söt och frisk doft.
49 kr
Köp
Info