En härlig smak av Ingefära och Citron i en rawchoklad gjord på orostade Criollo-kakaobönor från Pangoakooperativet i Peru.
WermlandsChoklad vet exakt varifrån vår kakaoråvara kommer och du kan avnjuta deras choklad med gott samvete. De producerar tree to bar och har full kontroll på hela produktionsledet – från kakaoplantagen till färdiga chokladkakor. Det kan de ha tack vare att de har en kakaoplantage i Ecuador som delägare.
Stenmald och handgjord med kärlek i Arvika, hjärtat av Värmland.
För fullständig information om näringsinnehåll osv se bild.
Wermlandschoklad startade som Rawchokladfabriken i Arvika 2014. Affärsidén var enkel: att tillverka rawchoklad som är mycket bättre än de som redan finns på marknaden. Chokladen togs emot med stort intresse och entusiasm av alla som gillar rawfood och riktig choklad!
Hösten 2021 togs ett stort steg: Rawchokladfabriken bytte namn till Wermlandschoklad. Vår populära rawchoklad finns naturligtvis kvar i sortimentet, men överst på förpackningarna står det Wermlandschoklad! Sedan starten har de flyttat sin tillverkning från Arvika till Åmotfors, som även det ligger i Värmland. Deras fabrik är helt nötfri och fri från mjölkprodukter och soja.